Talán még néhányan emlékeznek rá – ha másképp nem is, de anyu nesszeszeréből biztosan – az úgynevezett „Misztik” rúzsra. Amely minden lányon más és más színű volt, a bőr pH értékétől és a testhőmérsékletől függően. A Camaleon natúrkozmetikum család visszahozta a köztudatba a varázsrúzst és többféle árnyalatban is elérhetőek kozmetikumai.

A Camaleon igazi színkavalkádot nyújt hosszantartó, hidratáló és élénk színű rúzsaival. Mindegyik vízálló, így még a nap végén is megőrzik vibráló színüket az ajkak. Jó hír a rúzskedvelők számára, hogy a maszk alatt is megtartja a színét, miután az ajkainkkal összenyomtunk egy tiszta szalvétát. 

Az ajakrúzsok aloe verával, csipkebogyóval és kakaóvajjal dúsítottak, így állaguk kellemesen krémes és puha, kellemes, enyhe púderes illattal, amelyek egész napra biztosítják a hidratációt.
A színárnyalatok egyénenként változnak az ajkak hidratáltságától függően.
A varázsrúzsok sárga (felvitel után világosrózsaszín), zöld (sötétebb rózsaszín) és lila (majdnem lilás) színben érhetők el, amelyek halvány rózsaszín, ciklámen és fukszia árnyalatot kölcsönöznek a viselőjüknek.
Az ajkakra történő felvitel után már egyetlen vonással is látszódik az árnyalat, ám ha erősebb színt szeretnénk, akkor ahhoz meg kell ismételni ezt a műveletet.

A kozmetikai márka termékpalettájában szerepel még továbbá a varázspirosító, amely a rúzshoz hasonló hatással bír, valamint highlighter is. A sminktermékek mindegyike bőrbarát, így az összes bőrtípuson alkalmazhatóak.

Amennyiben szeretnél varázsolni velük, jelentkezz nálam egy workshopra vagy egy személyre szabott sminktanácsadásra! 🙂

Fotók: saját, termékek: Armonía