Talán még néhányan emlékeznek rá, ha mást nem, anyu nesszeszeréből az úgynevezett “Misztik” rúzsra. Amely minden lányon más és más színű volt, a bőr pH értékétől és a testhőmérsékletől függően. A Camaleon natúrkozmetikum család visszahozta a köztudatba a varázsrúzst és többféle árnyalatban is elérhetőek kozmetikumai.

A Camaleon összes rúzsa igazi színkavalkádot nyújt hosszantartó, hidratáló és élénk színű rúzsaival. A rúzsok mindegyike vízálló, így még a nap végén is megőrzik vibráló színüket az ajkak.

Az ajakrúzsok aloe verával, csipkebogyóval és kakaóvajjal dúsítottak, így állaguk kellemesen krémes és puha, kellemes, enyhe púderes illattal, amelyek egész napra biztosítják az ajkak hidratációját.
A színárnyalatok egyénenként változnak az ajkak hidratáltságától függően.
A varázsrúzsok sárga (felvitel után világosrózsaszín), zöld (sötétebb rózsaszín) és lila (majdnem lilás) színben érhetők el, amelyek halvány rózsaszín, ciklámen és fukszia árnyalatot kölcsönöznek a viselőjüknek.
Az ajkakra történő felvitel után már egyetlen vonással is látszódik az árnyalat, ám ha erősebb színt szeretnénk, akkor ahhoz meg kell ismételni ezt a műveletet.

A kozmetikai márka termékpalettájában szerepel még továbbá a varázspirosító, amely a rúzshoz hasonló hatással bír, valamint highlighter is. A sminktermékek mindegyike bőrbarát, így minden bőrtípuson alkalmazhatóak.

Amennyiben szeretnéd kipróbálni őket, jelentkezz nálam egy workshopra vagy egy személyre szabott sminktanácsadásra! 🙂

Fotók: saját, Daragó Zsófia, termékek: Armonía