Mit tud nyújtani egy krémes tartós pirosító? Főként, ha az alapból kék színű és az arcbőr pH-értékére rózsaszínesedik be? Hogyan érdemes megfelelő módon használni?

Először én is, aki kimondottan a por állagú pirosítókat alkalmaztam, fenntartásokkal kezeltem a krémes pirosítókat. Attól tartottam, hogy nem fogom tudni optimálisan adagolni és a kellő mennyiségben felvinni az arcra. Viszont tulajdonképpen csak megszokás, gyakorlás és rutin kérdése az egész. Ezt a krémes arcpirosítót nem a jól megszokott pirosítóecsettel vagy egy szivaccsal szükséges felvinni, hanem egy speciális szilikon, kör alakú pamaccsal.

Létezik egy Magic Blush elnevezésű krémes pirosító, ami valóban olyan, mint egy varázslat: már a csomagolása is a misztikus csillagos égboltra emlékeztet, benne tükörrel, egy kékes vagy sötét színű árnyalatú krémes pirosítóval és egy szilikonszivaccsal.

Legelső használatnál érdemes minimális mennyiséggel kezdeni és szinte csak óvatosan végigsimítani a bekrémezett pirosítókorongot, majd finoman belekenni az arcba – mivel igen tartós hatású.

Natúr összetevőkkel készült: az avokádóolaj hidratálja, puhítja és megvédi a bőrt a külső hatásoktól, az E-vitaminban gazdag jojoba olaj antioxidáns, hidratáló- és tápláló hatású. Nem utolsó sorban pedig az A-vitaminban gazdag shea vaj regenerál és revitalizál.

Alkalmazás után a bőr pH-jára azonnal beszíneződik az arc krémes része: ha úgy érezzük, hogy többet vittünk fel a kelleténél, akkor még rögtön az elején masszírozzuk el egy kicsit az ujjainkkal vagy a szilikonpárna érintetlen részével, így csak a szükséges mennyiség fog tartósan ottmaradni. Végeredményként ehhez hasonló hatást lehet elérni: