Az idei tavaszi, trendi sminkárnyalatokat úgy is tudnánk jellemezni, mint a naplementekor látható gyönyörű színvilágot. A hosszabbodó nappalok hatására bátran elővehetjük a kék, a lila, a rózsaszín, a narancs, a bronz és a borvörös árnyalatokat. Biztosan nem fogunk mellé lőni!

Utazzatok melegebb éghajlatra – már ami a sminket illeti! A következő szezon smink- és divattrendjét a mediterrán tengerpart napcsókolta kacér árnyalatai ihlették. Idézzétek meg a dolce farniente és a hűs tenger illatát némi színes koktéllal vagy vörösborral fűszerezve. A jelszó: merészség és kacérság!

 

Hűsítő jégkék

Mi sem ragyogtatná fel jobban a tekintetet, mint egy jeges kék szemceruza vagy szemhéjpúder? Lehet, hogy elsőre idegennek fog tűnni, de biztos, hogy elég hamar bele fogtok szeretni!

 

Fenséges lila

A lila szemhéjpúder legfőképp a nyár típusú lányoknak áll jó, de szemceruza formájában bárki becsempészheti ezt a csodás színt a mindennapi sminkjébe! Akár esküvőre is tökéletes választás.

 

Bájos rózsaszín

Ha már a szemekre és az ajkakra is került ebből a kedves rózsaszínből, akkor dobjunk egy kis rózsás pírt az orcákra is!

 

Mézédes narancs

A narancs minden árnyalata játszik: a halvány, pasztellszínű barackos árnyalattól egészen a sötét narancsszínig. Tipp: vörös rúzs helyett időnként próbáljuk ki a narancsszínű rúzst is, garantáltan különleges megjelenést fog kölcsönözni a viselőjének!

 

Arany és bronz káprázatában

Csillogtassuk meg a tekintetünket az arany és a bronz árnyalataival, szemhéjpúder, rúzs és bronzosító formájában! Ebben az évben úgyis háttérbe szorul a highlighter- és a kontúr túlzott használata, ezért cseréljük ezt egy csillogó bronzosítóra – az igazán mediterrán megjelenésért!

 

Bormámor

A bevállalósabbak viselhetik a meggypiros és a bor árnyalatait szemhéjon, szemhéjtusként is, de a borvörös ajkak és körmök igazán dívás kinézetet kölcsönöznek a viselőjének!

 

Sminkek & fotók: saját