Ebben az évben is a Várkert Bazár ad otthont Közép-Európa egyik legnagyobb divateseményének, a Budapest Central European Fashion Week-nek. A megszokott fekete-fehér vonal és a fotófal is idén színesebb lett: pluszban kék, rózsaszín és lazacszínek bauhaus-stílusban pompáztak az idei designban. Változatos bemutatókra számíthatunk mindhárom nap!

Eddig is magyar tervezői ruhában vonultam ki a divathétre, ez idén sem történt másképp. A kedvenc színem és a saját dizájnom miatt is egy rózsaszín Prieston ruhára esett a választásom, amivel mondhatni beleolvadtam a háttérbe. 🙂

Már a divathét első napján is változatosabbnál változatosabb szettekkel találkozhattunk; az érkező sztárok outfitjeit tekintve és természetesen a bemutatókat is. Dögös, vagány és elegáns egyszerre: Merő Péter bordó-fekete, türkiz-fekete, csillogó ruhakölteményei, amelyhez az alkotások stílusát tükröző, bordó-türkiz-fekete smink és feltűzött, elegáns frizura dukált:

A Maison Marquise egyik különlegessége idén a húsevővirág mintás ruha volt, és a bemutató végén a kifutóra érkezett még egy meglepetés is! Itt a smink és a hajban is jóval természetesebb stílust figyelhettünk meg.

Az Elysian angyalian elegáns darabjai a nőiességet, a finomságot sugározták. Ezúttal is mindenkit lenyűgözött a márkára jellemző légies balettfelvezetés. Smink: női ragyogás – naturális, némi csillámmal ötvözve.

Egy olasz divattervező, Marco Rambaldi is felvonultatta kollekcióját, amelyben változatosabbnál változatosabb fazonok szerepeltek.

Végül az Abodi futurisztikus és extravagáns show-ja zárta a pénteki napot. Itt kizárólag az ajkak voltak hangsúlyosak: vagy bordó vagy lila színben pompáztak, pontosan ezért a szemöldökök elrejtve, az arc sápadtabban maradt. Hatalmas műkörmök (karmok). Állatian misztikus!

Fotók: saját