A jelenlegi életszakaszomban sokkal jobban oda tudok figyelni az otthoni táplálkozásomra, az életvitelemre és a szépségápolásomra is. Szinte észrevétlenül is számos kemikáliát viszünk be a szervezetünkbe (és a bőrünkön keresztül is), így már én is jobban meggondolom és megválogatom, mikkel táplálom magam – kívülről és belülről is, valamint hogy milyen szépségápolási termékek és ruhadarabok és kiegészítők lesznek hű társaim a lakásban.

Így esett most a választásom az Armonía otthonunkban tökéletesen hasznosítható szépségápolási termékeire, amelyek teljesen természetes összetevőket tartalmaznak és bárki számára remek választás lehet. Értem én ezalatt még a legérzékenyebb bőrűeket és a vegánokat is. Méltó helyük lett a fürdőszobában, a polcon. 🙂

A kozmetikai vattakorongjaimat is lecseréltem öko, újrahasznosítható és mosható puha textilkorongokra, amelyet Ildikó Műhelye készített kézzel és sok-sok szeretettel. A kozmetikai korongok (15 db) egy textil zsákban vannak összecsomagolva, amely bárhová felakasztható a fürdőszobában.

A textil kozmetikai párnák az átlagos vattakorongoknál valamicskével nagyobb méretűek, de ennél fogva nagyobb területet is lehet vele megtisztítani, és mivel nem a kukában landolnak a végén, hanem a mosógépben, így környezetkímélőbb, higiénikusabb és gazdaságosabb társunkká válnak a mindennapokban.

 

Fotók: saját