Mindenki életében elérkezik az az időszak, amikor a tükörbe belenézve elfogja az az érzés és gondolat, hogy szükség lesz az anti-aging krémekre…

Na de mit tegyünk, ha aggódunk a bőrünk miatt és óvakodva választunk arcápoló krémeket? Én is így voltam ezzel, de azt gondolom, jó döntést hoztam. 🙂

Még a téli időszakban sikerült beszereznem egy csodás Babé arcápolócsomagot, amely egy fehér nesszeszerben lapult. A spanyol márkáról annyit fontos tudni, hogy több évtizedes pályafutása alatt a bőrgyógyász szakma és a vásárlók körében is nagy elismerésnek örvendhetett, mára pedig már a bőrápolás egyik legkedveltebb világmárkája lett.

A Babé olajmentes micellás zseléje tökéletesen eltávolít minden szennyeződést és a smink maradványait is, így a pórusok is kitisztulnak. Még a legérzékenyebb bőrön is alkalmazható, ezáltal megelőzhetők a bőrgyulladások és a pattanások, valamint a mitesszerek előfordulásának az esélye is kisebb. Nedvesítsük be az arcunkat, egy borsónyi mennyiséget dörzsöljünk szét a tenyereink között, majd körkörös mozdulatokkal masszírozzunk be az arcbőrbe és alaposan mossuk le langyos csapvízzel. Az eredmény: abszolút nyugtató hatás, az arcbőröm jóvá puhább lett, amely ezáltal tökéletesen előkészítetté vált a következő arcápolási lépésre, a hidratálásra.

A Babé ránctalanító, bőrfeszesítő krémje komplex arcápolási hatást nyújt a használójának: a benne található összetevők aktiválják a sejteket, és aktívan szembeszáll az öregedés látható jeleivel, már a kezdetektől fogva. Nálam például tipikus, hogy ha nagyon fáradt vagyok és keveset alszom, akkor azt rögtön az arcbőröm sínyli meg; minden apró mikroránc és fáradtság jele meglátszik rajta. Az arckrém olívaolajat tartalmaz, amely antioxidáns hatással bír, csökkenti a szabadgyököket és segít megelőzni az idő előtti öregedés jeleit. A micellás gél által megtisztított arcbőrön használjuk, az arc és a nyak területén, gyengéd masszírozó mozdulatokkal, amíg teljesen fel nem szívódik.

Következő lépésként használjuk a Babé Szemránckrémet, amely a sok nevetéstől, mosolygástól, hunyorgásoktól (pl. erős napfény) kialakult apró ráncokat is képes elhalványítani.

Nekem alapvetően az átlagosnál picit karikásabbak a szemeim, különösen, ha nem tudok eleget pihenni, viszont a Babé Szemkörnyék ápoló gél csökkenti a szem környéki puffadtságot és a szem körüli sötét karikákat is, ezért pont egy optimális megoldás. Feszessé varázsolja a bőrt, és az innovatív formulájának köszönhetően kisimítja az erős vonásokat és csökkenti a látható ráncokat is.

Fotó: Daragó Zsófia, termékek: Unipatika