Július beköszöntével egy új akcióval is készültem Nektek, kedves sminkimádók!

Megvásárolható a nyári, névre szóló sminkes bérlet, amelyből két opció érhető el jelenleg:

Tehát ez azt jelenti, hogy mindkét vásárlás esetében arányosan kapsz egy bónusz értéket. A bérlet beváltható bármelyik, a honlapon felsorolt szolgáltatásra. Szeretnéd, ha másnak is örömet okozna egy szépítő óra? Ebben az esetben akár többen is használhattok egy bérletet. A sminkes bérlet felhasználására a megvásárlástól számított 1 éven belül van lehetőség.

Hogy hogyan is működik ez a gyakorlatban?

Nézzünk rá egy egyszerű példát: Flóra megvásárolt egy 50 000 Ft-os bérletet, amelyet 60 000 Ft értékben tud felhasználni. Augusztusban lesz az esküvője, így az általa választott egyik szolgáltatás a menyasszonyi smink, próbasminkkel. Előtte kért még a jegyes fotózásukra is egy sminket, illetve a nagy napra az anyukája és a húga is jelezte az igényt egy-egy alkalmi sminkre. A húga annyira kíváncsi a sminkelési technikákra, hogy szeretne személyre szabottan gyakorolni, így őszre be is jelentkezett egy személyre szabott sminktanácsadásra. Mivel télen lesz a szalagavatója, akkorra is jelezte az igényt egy sminkre. Vagyis ha számolunk:

  • menyasszonyi smink próbával: 25 000 Ft
  • további két alkalmi smink a nagy napon: 10 000 Ft
  • alkalmi smink jegyesfotózásra:  5 000 Ft
  • személyre szabott sminktanácsadás: 15 000 Ft
  • alkalmi smink szalagavatóra: 5 000 Ft

Tehát így ki is jön a 60 000 Ft értéknyi sminkes szolgáltatás.

Amennyiben érdekel a lehetőség, jelezd felém szándékodat akár még ma a kapcsolat menüben vagy a kralikmartimakeup@gmail.com e-mail címen. A fizetés átutalással vagy a helyszínen történő készpénzes rendezéssel lehetséges.

Remélem hamarosan Veled is találkozhatok és szépítő kezeim közé vehetlek! 🙂

 

Králik Márti