Már korábban is dolgoztam együtt a Prieston márkával, de idén eljött az a pillanat, hogy még szorosabbra fűzzük a meglévő kapcsolatunkat. Több változás is történt mindkét oldal életében, és végre most álltak úgy a csillagok, hogy mindenki közös irányba haladjon és kéz a kézben egymást segítsük. Különösen megtisztelt, hogy ősszel személyre szóló meghívót kaptam az új Prieston Studio megnyitó ünnepségére.

Noémi, a Prieston márka tervezője amellett, hogy ruhákat tervez, nagyon sok híres embert öltöztet, rengeteg más kedves dologgal is foglalkozik és folyton inspirálódik. Bátran kijelenthetem, hogy különleges, egyedi látásmódja van. Igazi véleményvezér és egy erős nő, anyuka egyben. Például, felkarolja a fiatal és szorgalmas tehetségeket. Összeköt hasonló érdeklődésű embereket, ezáltal emeli a magyar márkák hírnevét. Ráadásul a Prieston Studio nem csak bemutatóteremként, hanem kiállítóteremként és fotóstúdióként is funkcionál. És a legfontosabb persze, hogy megismerhettem a csudi kis Prieston csapatot, akikkel együtt szorgoskodunk mostanában.

 

A sminkes segítség mellett a Prieston honlap blogbejegyzéseit frissítem, eseményeknél segítek és ötletelünk újabb közös projektekben. Nagyobb rendezvényekre és fotózásokra is biztosított már Noémi ruhákat a csodaszép kollekcióiból. Egytől egyig imádom őket. 🙂 Annyit elárulhatok, hogy egy esküvős fotós projekt is folyamatban van, illetve már a Glamour magazin márciusi számában is volt közös kooperációs megjelenésünk.

Ez pedig az egyik kedvenc vagány darabom, amit örökbe kaptam tőle! Asszimetrikus szabás, letisztult fehér szín vagány nyakpánttal és romantikus fodros aljjal ötvözve. És azért is imádom, mert annyira „multifunkci”, hogy buliban is megállja a helyét, de hétköznapi viseletként is bevetettem. Tojok én a hidegbe és a rossz időbe, mert „my body, my rules”, úgyis mindjárt itt a tavasz! Meg a húsvét. Ja, akkor „my bunny, my rules”… 🙂

Köszönök mindent, Prieston! Love! <3

Fotók: Prieston