Ahogyan a természet megújul a téli szürke és fáradt színeiből, úgy mi is tudunk arcunkkal törődni és felfrissíteni azt, különösen az évszakváltásból adódóan.

Hámlasztó hatású arcmaszk az élénk bőrért

A mindennapi szennyeződést, faggyút és felesleges bőrdarabkákat könnyedén el tudjuk tüntetni és makulátlanul megtisztíthatjuk a Lierac Supra Radiance bőrmegújító maszk- és arcradírjával, amely sejtmegújító és bőrfiatalító hatással bíró összetevőket is tartalmaz.

A Lierac Paris kozmetikai márka küldetésének tekinti a kiemelt hatékonyságú bőrápoló készítmények létrehozását, amelyek jótékony és korrekciós hatással vannak az idővel természetesen megjelenő esztétikai elváltozásokra mind az arc, mind a test bőrén. A LIERAC az elsők között van a dermokozmetikumok kifejlesztésében, míg termékei magában hordozzák a nőiesség legfontosabb jegyeit: simogató textúrák, fenséges illatok, elegáns megjelenés és francia stílus ötvözve. Minden egyes készítmény örömteli használatot biztosít és ezáltal minden hölgy számára lehetővé válik a szépség kiemelése.

A francia márka termékcsaládjába tartozó arctisztító ragyogó tónust varázsol az arcnak, miközben a bőr minősége is javul. Összetevőinek köszönhetően (amelyben sejtmegújító hatású fehér permetfű, AHA és mikrokristályok is találhatók) az arc élettel telibbé és tónusosabbá válik.

Heti egyszer, a szem környékét és apróbb sebeket kikerülve kenjük fel a krémet az előre benedvesített arcbőrre, majd 5 perc hatóidő után körkörös mozdulatokkal radírozzuk le a bőrt. Ezt követően öblítsük le bőséges vízzel a kozmetikumot.

A következő lépésként tonizáljuk és hidratáljuk az arcbőrünket a bőrtípusnak megfelelő krémmel. Így nem csak a lelkünket, hanem az arcunkat is felkészíthetjük a tavaszi változásra.

Borító: saját, illusztráció: pexels.com, termék: Unipatika