Bemutatom nektek gyerekkori barátnőm csodás szolgáltatását és elkészült termékeit: Kisbárnai Diána és a The Fifth Season Budapest virágdekorációit! Legyen szó akár egy esküvőről, egy évszakváltásról vagy bármilyen eseményről, Dia biztos, hogy a szívét-lelkét beleadva készít Nektek egy személyre szóló, egyedi dekort!

Mint sokan másoknál (beleértve engem is), Dia eredeti végzettsége más, mint kreatív alkotó – tehát nem volt mindig dekorációkészítő. Szintén közgazdászként végzett, és így is kezdte el karrierjét, ám gyerekkora óta meglévő kreatív vénája időről időre a felszínre tört és utat parancsolt magának. Így érkezett el az a pont, hogy Dia beiratkozott egy virágkötő tanfolyamra. Valósággal lenyűgözte ez a csodavilág…

Mint kiderült, egy virágkötő nem csak virágokat köt, hanem fest, dekorál, barkácsol is – tehát az összes többi kreatív hobbimmal is összekapcsolódik.

A vállalkozása fő profilja rendezvény- és virágdekoráció, így a neve azért lett „The Fifth Season„, mert az ünnepi alkalmak Dia szerint nem évszakhoz kötöttek.

A saját esküvőm döbbentett rá arra, hogy mennyire fantasztikus dolog az emberek álmait valóra váltani, örömöt okozni nekik és szebbé tenni a mindennapjaikat – legyen szó akár esküvői dekorációról, akár szezonális díszekről.

Az esküvői dekoráció menyasszonyfüggő, minden az ő elképzelésétől függ. A színvilág, a stílus és a díszítés is. Elég sok mindennel kell harmonizálnia: a menyasszonyi ruha színével, stílusával, a sminkkel, a koszorúslányok ruhájával és a megterített asztalok textildekorációival is. Pont ezért nagyon fontos, hogy a virágdekoros is személyesen ismerje az ifjú párt, folyamatosan fenntartsa velük a kapcsolatot, és a bizalmat. Ugyanígy a többi szolgáltatóval is megéri megismerkedni egy-egy adott esemény során, hiszen így sokkal összehangoltabbá válhat a munka és értékes kapcsolatokat is lehet építeni.

Szeretnék a jövőben részt venni különböző hazai és nemzetközi bemutatókon és versenyeken, szeretnék egy olyan vállalkozást kiépíteni, amivel hosszú távon a szenvedélyemnek tudok élni. Fontosnak tartom, hogy folyamatosan továbbképezzem magam, kövessem a trendeket és hogy meg tudjak újulni. Hiszen ez a szakma stílusformáló és trendteremtő is egyben. Épp ezért minőségi, trendkövető és stílusos színvonalat szeretnék képviselni a jövőben is!

Hajrá Dia, mi szorítunk, hiszen imádom az alkotásaidat! 🙂 Csodáljátok meg Ti is az összes dekorációt itt!

Fotók: Kisbárnai Diána, The Fifth Season Budapest