Mindenkivel előfordulhat az, hogy a mai rohanó élettempóban, a szürke hétköznapokban valamennyire megfeledkezünk magunkról és arról, hogy mi is megérdemlünk egy kis törődést, egy kis szépítkezést. Ez jár a testünknek és a lelkünknek is!

Létezik olyan ajándék, amely maradandó, kedves emlék és az évek múltával is szívesen nézegeti az ember. Mindig felvillanyozó érzés, amikor a hölgyek valósággal kinyílnak, mint egy pompás virág, miután a szépítő beauty csapat kezelésbe vette őket.

A Green Culture csapata pont erről gondoskodik: amíg a sminkes és a fodrász kezei alatt megszépül a vendég, közben a lelkükkel is foglalkoznak. Fontos, hogy személyesen megismerkedjen a két oldal, hiszen mindezek alapján tud elkészülni a stílus: ha valaki nem szokta magát sminkelni, akkor egy visszafogottabb sminket kap. De lehet, hogy pont az a lényeg: ezen a fotózáson egy merészebb, bevállalósabb sminket is hajlandó kipróbálni és feszegetni a határokat. Mind a frizura, mind az öltözet ezekkel harmóniában kerül a vendégre, majd a fotós közvetlen és vidám természete járul hozzá az elbűvölő fotók elkészüléséhez.

Ha szeretnéd magad te is kipróbálni, vagy épp a barátnődet, feleségedet, családodat szeretnéd meglepni ezzel a fantasztikus élménnyel, akkor ajándékozz egész évben felhasználható Green Culture karácsonyi Ajándékkártyát!

Érdeklődés: e-mailben az info@greenculture.hu címen vagy a 06204668213-as telefonszámon!

 

Fotók: Green Culture