Az őszi esküvő kiállítás a házassági előkészületek különleges és izgalmas színtere, ahol minden a párok gondolatai körül forog. 2018. november 10-11-én került megrendezésre Európa legnagyobb esküvő kiállítása, a CEWES (Central European Wedding Show), a Hungexpo G területén.

Elsődleges cél volt, hogy az esküvő megszervezésének ez a kihagyhatatlan állomása ne csak hasznos, hanem kellemes időtöltésnek bizonyuljon mindenki számára. Erről pedig tökéletesen gondoskodtak a szervezők és a kiállítók is. Ezt az eseményt két oldalról is élvezhettem: egyrészt a backstage-ből, másrészt pedig a kiállítói pultnál, ugyanis idén a Marionnaud sminkes csapatát erősítettem. Fantasztikus élmény volt ez a két nap! 🙂

Az Őszi Esküvő Kiállításon  első alkalommal láthatta a közönség a legújabb 2019-es esküvői ruha kínálatot. A nagy vezető szalonok és tervezők java is felvonultatta álomszép kollekcióit. A Beauty cornerben a leendő menyasszonyok szépítő-kényeztető kezeléseket vehettek igénybe; arcmasszázzsal, próbasminkkel, próbafrizurával együtt.

Mindkét napon körszínpadon, napi 3 alkalommal fantasztikus divatbemutatók keretében mutatkoztak be a nézőknek a következő tervezők:

Rosa Clara, Vera Wang, La Sposa,  Linea Rafaelli, Ronald Joyce, MGNY, Mori Lee, Jesus Peiro, Ian Stuart, Modeca, Kenneth Winston, Diane Legrand, Enzoani, Demetrios, Avenue Diagonal, Maggie Sottero, Mon Cheri, Tomy Mariage,  Dreamon, Allure Bridals, a magyar tervezők közül például: Halász Éva, Csézy, Celeni, Kovács Eszter, Kashka, Nagy Ágota – és még sokan mások.

A modellek sminkjét a legfrissebb esküvői sminktrendeknek megfelelően a Marionnaudsminkesei készítették el a backstage-ben. Míg itt a kifutóra készültek a sminkek, addig a Marionnaud standjánál az érdeklődő leendő menyasszonyok kérhettek egy gyors próbasminket személyre szabott sminktanácsadással egybekötve és kipróbálhatták a különféle sminktermékeket, termékmintákat is. Így aztán minden hölgy vendég feltöltődve, csinosan és széles mosollyal folytathatta tovább a körutat.

Közben Schiffer Miklós Emberek – Esküvők – Stílusok rendkívül fontos előadását is végig hallgathatták a párok, vagyis hogyan is illik stílusosan megjelenni a nagy napon. A kiállítás területén tényleg semmiből nem volt hiány: a fent említett szolgáltatókon kívül ékszeresek, rendezvényszervezők, fotósok, zenészek, ceremóniamesterek, utazási irodák is várták az érdeklődőket, valamint tortacsodákban, dekorációkban is gyönyörködhetett a közönség.

A kétnapos rendezvény hatalmas sikerrel zárult, hiszen hatalmas tömeg volt a Hungexpo G pavilonjában, még közvetlenül a zárás előtt is. Alig várjuk már a következő eseményt!

Fotók: Marionnaud, CEWES