Active Snake Kígyóméreg erős lifting hatású kozmetikumok

A majdnem botox” Armonía erős lifting és ránckisimító, anti aging (kortalanító) hatású kozmetikumai, ezek közül is az Active Snake termékcsalád különösen ajánlott az érett bőrűek számára. Elképesztő hatása már az első alkalommal is látványos, rendszeres használatával pedig nem csak simább és feszesebb, hanem bársonyosan hidratált hatású is lesz legféltettebb kincsünk, az arcbőrünk.

Na de miért aktív és miért kígyóméreg?

Nem kell megijedni, az állatokat nem bántották a termék elkészüléséhez, hanem olyan a kígyóméreg összetételéhez hasonló, botox-like hatású úgynevezett „SYN®AKE” fehérjét tartalmaz kollagénnel és hialuronsavval, valamint vitaminokkal, aloe verával és csipkebogyó olajjal, amely azonnal feltölti a ráncokat és simább bőrt eredményez. Ez a formula jelentősen csökkenti, illetve meg is előzheti a mimikai ráncok mélyülését. Hogyan? A hatóanyag visszafogja az arcizmok összehúzódását és valamelyest leblokkolja a mimikai izmok sejtfalában található receptorokat, így azok ellazulnak, a mimikai mikroráncok pedig kisimulnak, hosszútávú alkalmazás esetén pedig el is tűnnek lassan.

A csipkebogyó olaj bőrpuhító és bőrregeneráló hatással bír, míg a kollagén hidratálttá és rugalmassá teszi a bőrt. A hialuronsav fokozza az anyagcserét, antibakteriális hatású és bőrfeszesítő egyben.

Az Armonía termékei mind normál, mind kombinált arcbőrre is tökéletesen alkalmazhatók és már pár óra elteltével is tapasztalható a látványos hatás.

Hogyan érdemes használni?

A legajánlatosabb este, lefekvés előtt, amikor a legintenzívebbek a regenerálódási és méregtelenítési folyamatok. Az esti arctisztítás és hidratálás után kb. 1-2 pumpányi hatóanyagot körkörös mozdulatokkal masszírozzunk finoman az arcbőrbe (különös tekintettel a mimikai ráncokra), majd felszívódása után az Active Snake arckrém felvitelével megsokszorozható a nagyszerű hatás.

Fotó: Daragó Zsófia, termék: Armonía