Már nem csak a legtehetősebbek kiváltsága, hogy arany csillogást kölcsönözzenek a testüknek. Szerencsére ezt a luxus érzést otthonunkban is meg tudjuk valósítani, egy természetes és tápláló csillámló arany olaj segítségével.

Honnan lehet hozzájutni ehhez a csillogó kincshez?

Korábban a Nuxe márka Huile Prodigieuse csillámló arany olaját  (50 ml) próbáltam ki, amelyet imádtam és rendkívül kellemes illata volt, most pedig az Armonía almárkájának, a Camaleon-nak a csillámló arany olaját (30ml) választottam.

Hatását tekintve a kettő nagyon hasonló, illatukban minimálisan különböznek, de mindkettő a mediterrán virágok illatával kényezteti a termék használóját. Argán-, oliva-, szezám- és édes mandula olajjal maximálisan hidratálja a bőrt, arany részecskéi pedig aranyló csillogást kölcsönöznek. Testre és hajra egyaránt használható.

 

Miért kedvelhet jobban valaki egy testápoló olajat a testápoló krémekkel szemben?

Én például személy szerint egy kicsit türelmetlenebb vagyok. 🙂 A testápoló krémek, balzsamok bőrbe történő beszívódásának, felszáradásának pedig bizony idő kell.

Ezzel szemben az arany olajat szinte már azonnal magába szívja a bőr, nem ad „hűvös” és fázós érzést miközben felszívódik. A végeredmény: elegánsan csillogó test és kellemes illatfelhő.

Tusolás vagy kádfürdőzés után a szárazra törölt testre vigyük fel az ápoló olajat. Használat előtt alaposan rázzuk össze, majd a kezünkbe töltve belőle alaposan oszlassuk szét a bőrön. Várjunk egy keveset, amíg maradéktalanul beszívódik, majd öltözzünk fel.

Ha a hajunkon szeretnénk alkalmazni, akkor többféle hatást is el tudunk vele érni: egyrészt hajvégápolóként is tökéletesen beillik a napi szépségápolási teendőinkbe, másrészt a szálló hajak, babahajszálak lesimítására is remek megoldás.

A testápolók és a testbalzsamok kedvelőinek hamarosan jelentkezem egy következő bejegyzéssel is.

 

Fotók: saját