2019. március 2-án került megrendezésre a X. Wedding Pop-up Bazár, egy csodás helyszínen: a The Studios-ban. Az esküvőt tervező-szervező párok a legszínvonalasabb szolgáltatókkal találkozhattak, míg a reggeltől délutánig tartó workshopokon rendkívül hasznos és érdekes tanácsokkal lettek gazdagabbak. Néhány workshop kézműves foglalkozást is magában rejtett, például virágdekorációk elkészítését. 

Kezdjük is rögtön a legelejével, mégpedig egy kiállító szemszögéből. A felkészülés január végén indult, amikor már meg kellett tervezni a kiállítás apró részleteit: az idei esküvői trendeket alaposan elsajátítani, marketing- és szóróanyagot tervezni, majd a helyszínbejárást követően fejben eltervezni a megjelenést és a prezentáció témáját, kinézetét. Még olyan apró részletekre is figyelni kellett, hogy minden egyes elem színvilágában és hatásában is harmóniában legyen az egész arculatommal és megjelenésemmel. Utóbbiban két kiváló grafikus, Csorba Dóra és Bakos Zsuzsanna voltak segítségemre és egy szuper csajos designt alakítottak ki nekem. 🙂

A kora reggeli installáció után a kedves virágdekorációs barátnőmmel, Kisbárnai Diával, a The Fifth Season Budapest megálmodójával és tulajdonosával egymásnak segítve ügyesen kialakítottuk az állomásainkat egymás mellett. Segítettünk, felügyeltük a szomszédos standjainkat, amíg a másik workshopot tartott, miközben érkeztek az érdeklődők is akár egy próbasminkkel, akár egy dekorációs kéréssel kapcsolatosan. Dia kezdte, én pedig zártam a napot. A kiállítókat a helyszín földszínén és emeletén lehetett meglátogatni, míg a workshopokon a legalsó szinten lehetett rész venni. Ezúttal is Dia készítette számomra azt a varázslatos asztaldekorációt, amire én rögtön azt mondtam, hogy olyan, mintha a Szépség és a Szörnyeteg mese rózsája lenne. (A beauty témához mondjuk pont passzol is a „Beauty and the Beast”. 🙂 )

A Beauty workshopom az idei esküvői sminktrendekről szólt, és hasznos tanácsokat adtam a leendő menyasszonyoknak mind a menyasszonyi sminkkel, mind az esküvői sminkessel kapcsolatosan. Bemutatásra kerültek az idei trendszínek és különféle sminkelési technikák. Továbbá felmerültek érzékeny bőrrel kapcsolatos kérdések, és egy gyors sminktanácsadás is belefért a rendelkezésre álló időbe.

Végül a sok érdeklődő után a nap és az izgatottságunk tetőpontja az volt, amikor interjú is készült velünk, amiért rendkívül hálásak vagyunk mindketten. 🙂

Köszönjük a szervezőknek ezt a színvonalas rendezvényt és hogy sok vendéggel, értékes kapcsolatokkal gazdagodhattunk az első márciusi szombat során!

Borítókép: Kovács Zsófia Adrienn, további fotók: saját