A Szentkirályi új ruhája

Főoldal/kralikmarti/A Szentkirályi új ruhája

A szép arcbőr titka a hidratáltság, vagyis a megfelelő mennyiségű napi folyadékbevitel. Ehhez még nagyobb kedvet ad a Szentkirályi megújult, vidám csomagolása is. Nagy Noémi és Lakatos Sándor divattervezők készítették el az egyedi, limitált kiadású designer címkéket. Ők azok, akiknek ezúttal nem csak az embereket sikerült felöltöztetniük, hanem a Szentkirályi ásványvizet is.

Akármerre is jártok az üzletekben, most vidám és stílusos címkékben találjátok a Szentkirályi ásványvizet. Eltérő outfitben pompázik mind a szénsavas, mind a szénsavmentes változat. Kíváncsiak vagytok, hogy melyik motívum mit takar? És hogy ki volt a megálmodója? Azt mindjárt fel is fedem.

„Nőies, bájos, harmonikus.” 

Egyik rendkívül kedvelt női divattervezőmet, A Prieston designerét, Nagy Noémit a saját PRIESTON márkájára jellemző szívecskék és virágok inspirálták a design megálmodásakor, amelyek a szénsavmentes ásványvizet ékesítik.

„Elegant, minimal, dark.”

A szénsavas Szentkirályi ásványvíz címkéit a férfias elegancia megtestesítője, Lakatos Sándor, a LAKATOS MENSWEAR tervezője alkotta, akit a márkájára jellemző határozott és karakteres 6 csík ihletett meg:

Ugye, hogy Ti is szomjasak lettetek? 😉

Fotó: Szentkirályi Ásványvíz

által|2019-03-15T19:56:53+01:002018. december 11.|kralikmarti|0 hozzászólás

About the Author:

Hagyj üzenetet