Azoknak szánom ezt a bejegyzést, akik bár kacérkodnak a sminkelés gondolatával, de még nem vették a bátorságot, hogy szakemberhez is elmenjenek egy professzionális tanácsadásra. Helyette még abban a fázisban vannak, hogy tippeket olvasgatnak, videókat néznek, vagy ad-hoc módon próbálkoznak különféle technikákkal. Pedig higgyétek el, megéri. 

Saját tapasztalatból írom, mert én is így kezdtem a legelején. Rengeteget olvastam, követtem a trendeket, rajongtam a sminkekért. Persze akkor még nem volt például Instagram, és a Youtube sem pörgött annyira, mint most. Ma már sokkal könnyebb dolgunk van, az online világban kreatívabbnál kreatívabb dolgok és remek interaktív megoldások találhatók. De akkor és ott indult el bennem igazán valami, amikor részt vettem egy személyes sminkoktatáson.

Miért kifizetődő dolog szakemberhez fordulni? 

Való igaz, hogy egy videóban el lehet lesni hasznos sminkelési technikákat és megtetszik néhány smink vagy szín. De az már közel sem olyan biztos, hogy az később rajtunk is jól fog mutatni. Mert mondjuk gömbölyűbb az arcunk, más színű a szemünk, más formája van a szemvonalunknak, keskenyebb az ajkunk, stb.

Egy szépségtanácsadó és sminkes szakember segítségével kb. 3 óra alatt sok mindenre fény tud derülni, amire eddig talán nem is gondolt az ember. Hiszen ahhoz, hogy egy smink kifogástalanul mutasson, több előfeltételnek is teljesülnie kell. A legfontosabb, hogy tisztában legyünk bőrérzékenységünkkel, annak hidratáltságával és például azzal is, hogy milyen a helyesen megformázott szemöldök és annak színe, intenzitása. Több apró részletből fog összeállni a kerek egész.

A személyes oktatásom mindig közvetlen, baráti hangulatban zajlik, ahol kicsit jobban meg tudjuk egymást ismerni, és fontos tudnom azt is, hogy Neked mihez van szükséged a sminkre, a sminkelésre. Lehet, hogy a mindennapokban szeretnéd magad magabiztosabban és rutinosan sminkelni, az is lehet hogy csak egy gyors átalakítást szeretnél megtanulni (nappaliból alkalmi), vendég vagy egy rendezvényre, esküvőre és oda szeretnél „felzárkózni”. Lehet, hogy néhány sminktermék fedése vagy funkciója tetszik meg és a tesztelése után a saját termék megvásárlása fog következni.

Az oktatóanyagom segítségével lépésről lépésre végigmegyünk a legfontosabb dolgokon, egészen az arcápolástól az ecsettípusokig. Tehát mindaz, amit megbeszélünk, haza is vihető, a kapott plusz tudásanyag feljegyzetelhető.

Segítség a későbbiek során is 

Mindig hangsúlyozom, hogy a tanácsadás nem csak arra az egy alkalomra terjed ki, hanem ha később bármilyen kérdés felmerül (akár sminktermékekkel vagy azok kiválasztásával kapcsolatosan is), tudok segíteni a megválaszolásában.

Lehet, hogy közben egy új oldaladat fogod megismerni, és a későbbiekben lelkesen korábban fogsz kelni, csak hogy szakíts időt egy reggeli kis rituáléra: a sminkelésre! 🙂 Erre itt van Betti, egy remek példa, aki a tanácsadás óta lelkesen sminkeli magát.

Ezekért a reakciókért és pillanatokért éri meg sminkelni ❤️❤️Ahogyan meglátják magukat a tükörben… Imádom! 😍😄#makeup #girlpower

Gepostet von Králik Márti makeup am Montag, 18. Februar 2019

 

Sőt, hogy később is szép emlék maradjon a tanulás (amikor már a sminket lemostad magadról) fotókat és oklevelet is kapsz a megszerzett tudás mellé!

Ha kedvet kaptál Te is és szeretnéd kipróbálni magad, szeretnél egy átfogó tudásanyagot kapni, akkor jelentkezni ezen a linken fogsz tudni. A teljes árlistámat pedig itt éred el. Az oktatás helyszíne az Andrássy út. Várlak szeretettel! 🙂