Érdekes, hogy a romantikát minden ember más-más évszakhoz társítja. Nos, való igaz, hogy mind a négynek megvan a maga bája, így az ősznek és a télnek is. Nem az a pasztell bohóság, mint a tavasz, és nem is az a vibrálóan perzselő, mint a nyár. Egy sokkal mélyebb, kiforrottabb romantika ez, amit csak azok érthetnek meg, akik már átélték. Hiszen ki ne esett volna szerelembe egy langyos májusi napon, vagy érzett volna mohó szenvedélyt egy túlfűtött nyári éjszakán. De az ősz, ez a dacos, sejtelmes nő, a szeszélyes hangulatával, a buja sziluettjeivel a szó szoros értelembe vett románc. Az, ami áthatóbb mindnél, az, ami örök.

A Regale Magnificence kollekcióval a tervező szerette volna megszemélyesíteni azt a nőt, aki az őszben él. Azt, aki a konzervatív társadalom álarcát viseli, de valójában egy dacos, szenvedélyes személyiséget takar. A céltudatos nőt, aki játszi könnyedséggel siklik át az élet nehézségein, és aki naiv mosollyal az arcán indul neki az ősznek, tudván, hogy ő a ridegségben is lángra lobban. Az erős színekkel, a határozott szabásokkal, és a nemes anyagokkal már találkozhatott a közönségünk egy korábbi kollekciónkban, ami olyan közkedvelt még ma is, hogy úgy döntöttük: közkívánatra visszahozzuk, csupán új köntösbe bújtatva. A fazonok megrövidültek, a súlyos kristályokat felváltották fiatalosabb, lágyabb kristály applikációk, míg a játékos virágmintás anyagok és az áttört sejtelmes részletek ismét megjelennek.

A FW17 kollekció azoknak a nőknek készült, akik tudják mire vágynak, és azt meg is kaparintják maguknak. Azoknak, akik imádják a különlegességet, és akik a minőséget rangsorolják előre. Akik imádnak selyembe, taftba, brokátba vagy pamutba burkolódzni, és érezni, hogy a ruha, amit viselnek, tökéletesen idomul a kecsességükhöz, kiemelve erényeiket, mégis teret engedve a sejtelmességnek és fantáziának.

Érzékiség, szenvedély és kacér romantika árad a Regale Magnificence minden egyes darabjából!

Fotó: Gotthard Ádám, smink: Králik Márti