Egy kicsit nehézkesen indult az idei évem és több akadályt is le kellett győznöm, de megérte, mert rengeteget tanultam és olyan dolgokat is kaptam az élettől, amelyre igazából nem is számítottam… Így aztán magas fokozatszámra kapcsoltam és gőzerővel igyekszem előre. 

Egyrészt meg kellett tapasztalnom a  szezonalitásokat és ki kellett próbálnom azt is, mi működőképes dolog és mi nem. Újabb koncepciókon agyaltam, csomagokat állítottam össze, marketingcsomagokban és partnerségekben kellett és kell gondolkodnom. Nem az a típusú ember vagyok, aki a célhoz vezető útjának minden egyes lépéséről beszámol, hanem aki előtt lebeg a cél és a hozzá kapcsolódó ötletek variációja, és a célját eléri egyféle úton-módon, majd közzéteszi.

Januárban már elterveztem az évet, hogy melyik részében mivel szeretnék hangsúlyosabban foglalkozni és mi az, amire még szükségem van (eszközök, anyagi dolgok, beruházások). Mindent összeírtam, számolgattam, tervezgettem. A célokat, az üzleti tervet, a kiadásokat, a bevételeket és a szükséges eszközöket is. Az év első része az oktatói tananyagom és oktatási modulom összeállításából állt, a kedves grafikuslányok segítségével.

Egy tudatos, egészen előre tervezett folyamat volt az egész, hiszen 2018. őszén az &U Magazinban is megjelent az esküvői szépség- és divatrovatunk,

 

majd kiállítottam a Sweet Wedding esküvőkiállításon, amelyhez Csorba Dóri és Bakos Zsuzsi grafikusok segítségével összeállítottam a teljes arculatot, a brandet és a szóróanyagot. A csodaszép dekoráció tekintetében pedig Kisbárnai Diána, a The Fifth Season Budapest tulajdonosa volt nagy segítségemre.

A CEWES 2018. őszi nagy esküvőkiállításán a Marionnaud csapatát erősíthettem a kifutósminkek elkészítésénél,

2019. januárjában pedig már az Esküvőkiállításon sminkelhettem a Sportarénában,

2019. márciusában pedig újból kiállítottam, mégpedig a X. Wedding Pop-up Bazáron. Itt egy TV interjú erejéig is elcsíptek, továbbá egy workshopot, előadást is tartottam a 2019-es esküvői trendekről.

A következő állomás már egy nagyobb lépcsőfok lesz ősszel – erről még egyenlőre nem árulok el több titkot, csak majd ha közeledik a „Nagy Nap”. 🙂 Mindenesetre izgalmas lesz!

2019. márciusában a BKIK-ban megrendezett, integrált nőnapi divatbemutatóra szépíthettem meg a Green Culture és az Ability Fashion modelljeit. További együttműködésekre számítunk még az év hátrelévő részében is a kedves kis csapattal.

Ezt követően március végén a Budapest Central European Fashion Week-en is részt vettem, beautybloggerként. Természetesen magyar tervezői ruhában jelentem meg (Prieston), ahonnan közvetítettem a divatbemutatókat, majd elemeztem a sminkeket és a felvonultatott ruhakölteményeket is. Járulékos meglepetésként a Bitter Magazin is megtisztelő megjelenéssel lepett meg az egyik lapszámában.

A Big Day Magazinban is megjelentem, mint esküvői kiállító, fotóval és névjegyzékkel.

Szépséges oktatóközpontom, az Alveola is megjelentette nevemmel, fotómmal együtt a véleményemet.

Az önképzés, a folyamatos tanulás nekem nagyon fontos dolog; júniusban a New York Palace-ban jártam, mégpedig Tusnádi Roland Maxold ki a Katád! rendezvényén, ahol értékes ismeretségeket kötöttem. A sors fintora, hogy a legelső szimpatikus hölgy, akivel megismerkedtem, szintén sminkes volt. 🙂 Köszi Roland a hasznos tanácsokat és a pazar helyszínt, az agyamba égtek és használom őket!

A nyaram, hétvégéim az esküvők jegyében telnek, és utazom az országot; szinte minden hétvégén megismerek egy új, csodás helyet. Az izgalmasabbnál izgalmasabb helyzetek között olyan is előfordult, hogy hajnali napfelkeltés fotózáshoz sminkeltem késő éjjel, egy ilyen lenyűgöző eredményért:

Volt, ahol nosztalgiáztam egy kicsit, és régi emlékek jutottak eszembe, volt, ahol pedig valósággal rácsodálkoztam az új helyekre. Mindeközben új partnerségi kapcsolatokon dolgoztam és alakítottam ki, amelyek folyamatban vannak. Augusztusra egy érdekesebb interjú is kilátásban van, ezen is dolgozom.

Szóval így visszatekintve erre a fél évre: nem unatkozom, és hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen remek emberekkel és eseményekkel ajándékozta meg a 2019-es évemet!

Fotók: saját; napfelkeltés fotó: Lullabyphotos