Az idei év sminktrendjei az elhúzódó tél után élénk színeket fognak csempészni napjainkba. 2018-ban ismét sokszínű, izgalmas irányzatok fognak uralkodni, és igazán nagy lesz a választék. Nézzünk rá néhány példát a sminkjeimből.

 

#türkiz&metál

Van egy örök darab, amit nem lehet letaszítani a Tajgetoszról, mégpedig a szemhéjtus. Idén az extrémebb, vastagabb, cicás vonalvezetés a menő és a klasszikus fekete színt bátran bolondítsuk meg egy kis metálos csillogással, vagy türkiz színnel. Ha egy kis karibi hangulatra vágyunk, akkor a sárga, a zöld és a kék árnyalatait átmenettel felvihetjük a szemhéjra, és ehhez kanyaríthatunk egy szépen ívelt tusvonalat. Ha azonban valaki visszafogottabb sminkre vágyik, akkor megteszi egy kék szemkontúr is.

Fotó: Prieston

#rózsakvarc

A színek dominanciája közül a romantikus rózsaszín és árnyalatai a meghatározóak. Szemeken, orcákon, ajkakon – fényesen és matt árnyalatban is bátran viselhető, több árnyalatban is. A ciklámen és a fukszia ugyanannyira ütős, mint a korallos, barackos, púderes barátai.

Ami még idén nagyon trendi, az a rózsaszín, hologramos, csillámos szájfény: a meg-megcsillanó kék pigmentek egy hűvösebb árnyalatot varázsolnak az ajkaknak. Arra kell ügyelni, hogy mind rúzsozásnál, mint szájfényezésnél pontos legyen a külső kontúr.

Fotó: Prieston

#glam

Használjunk csillámokat, strasszokat és csillogó arany sminktermékeket! A highlighterezés és a kontúrozás most is nagyon fontos; adjunk hát egészséges csillogást és árnyékolást az arcnak. De vigyázat: ne vigyük túlzásba a highlightert, ne tűnjön úgy, mintha tükör fedné az arcbőrünket!

Fotó: Králik Márti, modell: Nagy Dóri, ékszer: Csermakdesign Jewellery, ruha: Berbloom

 

#twiggylook

A vastag és feltűnő szemöldök most úgy tűnik, egy időre nyugdíjba vonul és felváltja a természetesség. Innen a szempillákra kerül a hangsúly, és akár többrétegűen spirálozva, akár műszempillával kiegészítve ártatlanul csábos, Twiggy-szerű őzike tekintet lesz a nyerő. Hétköznapi, alkalmi és menyasszonyi viseletben is.

Fotó: Bercsényi Gábor

Ne féljetek hát leváltani az eddig megszokott és bevált sminktermékeiteket, hanem próbáljatok ki új színeket, új stílusokat! El sem hinnétek, hogy mennyi minden jól állhat még Nektek! Aki mer, az nyer! 😉

 

Ha szeretnétek kipróbálni új stílusokat, vagy tanácsokat kérni, akkor bátran jelentkezzetek nálam a kapcsolat menüben!