A sminkelés és a szépségápolás mellett a másik terület, amiben ki tudok teljesedni, az a szövegírás, blogbejegyzések és képes koncepcionális tartalom készítése. A saját beauty blogomat (akkor még M-Art Makeup & Photo néven) 2013-ban kezdtem el folyamatosan tartalommal feltölteni, hobbi szinten.

Ezt követően 2015-től több online és print magazinnak is készítettem cikkeket, illetve vállaltam rendszerességgel szépségszerkesztői feladatokat.

Mivel imádok fotózni is, az így elkészült vizuális és írásos anyagokat remekül tudom illusztrálni ismeretterjesztő és tájékoztató jellegű írások formájában. Legtöbbször akkor tudok inspirálódni, amikor lehalkítom a külső zajokat és a technikát is: utazom, a természetben járok vagy éppen nagy pillanatok és pozitív események, vagy éppen mélyebb dolgok történnek az életemben.

Amikor 2017-ben elkészült a saját weboldalam (köszi Tomi), fontos kritérium volt számomra, hogy itt is szintén legyen egy blogfelületem, ahol kiírhatom magamból a gondolataimat és megoszthatom a tudásomat, a tapasztalataimat, a teszteléseimet. Később, 2018-tól a Prieston magyar divattervezői márka blogjába is írhattam két másik magazin és a saját blogom mellett divat, szépség, esküvő, fesztivál és kultúra témákban.

Az idők folyamán többféle területen bontogattam a szárnyaimat és a próbálkozások közepette rájöttem, hogy a számomra legkedvesebb és „kézen fekvő” területek a szépségápolás, a divat, az esküvő, a vidéki palóc kultúra és az elgondolkodós-elmélkedős lelki témák, akár spirituális vonatkozással ötvözve. Az írásokba sokszor a saját élettapasztalatomat is igyekszem beleszőni.

Különös tekintettel a 2020-as évre, kiemelt fontossággal bír az online jelenlét, így most három szépségápolással kapcsolatos online felületre is készítek bejegyzéseket, valamint a saját blogfelületemre, emellett szívesen vállalok bármilyen további szépséggel, divattal és esküvővel kapcsolatos tartalomkészítést.