Te hogyan látod önmagad, amikor otthon belenézel a tükörbe? Mit látsz, kit látsz? Mennyire ragyognak a szemeid? Az önképünk alakítja az egész életünket: azt, hogy hogyan érzünk, miként gondolkozunk; sőt azt is, hogy hogyan és miket cselekszünk.  Ha változtatunk az önképünkön, akkor tulajdonképpen az életünkön is változtatunk. 

Tudjuk, hogy otthonról dolgozni igencsak megterhelő dolog, főleg egy NŐ számára. Ilyenkor a mindenféle munka sokszor nagyobb prioritást élvez a személyes törődéssel és az én-idővel szemben. Viszont a mi célunk pontosan ebben segíteni Neked: néhány egyszerű tanáccsal Te is egyszerűen elkészítheted otthon a sminked és a frizurád, ezáltal egy még ragyogóbb arc köszönhet vissza Rád a tükörből! Útravalóként hasznos tippeket és termékmintákat, termékeket is biztosítunk Neked!

Teleki Dóri fodrász és Králik Márti szépségtanácsadó közös munkája során (fotózások, tanácsadások, esküvők) már számos hölgy nyugtázta elégedett mosollyal a szépítő munkát. Maximális figyelmet és kényeztetést biztosítanak számodra, hogy teljes egészében fel tudj töltődni és az elsajátított tudást otthonodban is tudd kamatoztatni. Amennyiben külső-belső szépségre is vágysz, a program kibővíthető női lélekápoló meditációs- és jóga elemekkel. Szükség és igény esetén otthonodban is megvalósítható a szépségprogram.

Szépségszakértőként számunkra az is fontos, hogy milyen termékekkel ápolod Magad az otthonodban, így csakis olyan szépségápolási kellékeket adunk útravalónak, amelyek teljesen természetesek és mi is előzetesen kipróbáltuk, illetve használjuk őket.

Vénusz csomag: smink és frizura stílustanácsadás, egy átalakító alkalom (helyszínen elkészített smink és frizura) ajándék termékmintákkal. Ára: 40 000 Ft

Athéné csomag: smink és frizura stílustanácsadás, egy átalakító alkalom (helyszínen elkészített smink és frizura) ajándék termékmintákkal, 1 ajándék szépségápolási és hajápolási termékkel, otthoni használatra. Ára: 60 000 Ft

Aphrodité csomag: smink és frizura stílustanácsadás, egy átalakító alkalom (helyszínen elkészített smink és frizura), kibővítve női lélekápolási programmal (meditáció, jóga), ajándék termékmintákkal, 1 ajándék szépségápolási és hajápolási termékkel, otthoni használatra. Ára: 100 000 Ft

 

A program ajándékba is vásárolható: ebben az esetben egy névre szóló ajándékutalványt biztosítunk, amely a megvásárlástól számított 6 hónapon belül használható fel.

Érdeklődés, jelentkezés a KAPCSOLAT menüpontban.