A sminkelés és a szépségápolás mellett a másik terület, amiben ki tudok teljesedni, az a szövegírás és a blogbejegyzések készítése. A saját beauty blogomat 2013-ban kezdtem el írni és frissíteni hobbi szinten, majd ezt követően 2015-től több online és print magazinnak is készítettem cikkeket (Rúzs és Legyező, Kávé, Magazin21, Andyou Magazine, IKON magazin).

Mivel imádok fotózni is, az így elkészült vizuális és írásos anyagokat tökéletesen tudom ötvözni oktató és tájékoztató jellegű írások formájában. Legtöbbször akkor tudok inspirálódni, amikor lehalkítom a külső zajokat és a technikát is: utazom, a természetben járok vagy éppen nagy pillanatok és pozitív események, esetleg mélyebb dolgok történnek az életemben.

Amikor 2017-ben elkészült a saját weboldalam, fontos kritérium volt számomra, hogy itt is szintén legyen egy blogfelületem, ahol kiírhatom magamból a gondolataimat és megoszthatom a tudásomat, a tapasztalataimat. Később, 2018-tól a Prieston magyar divattervezői márka blogjába is írhattam két másik magazin és a saját blogom mellett divat, szépség, esküvő, fesztivál és kultúra témákban.

Az idők folyamán többféle területen bontogattam a szárnyaimat, és a próbálkozások közben rájöttem, hogy a számomra kedves és “kézen fekvő” területek a szépségápolás, a divat, az esküvő, a vidéki palóc kultúra és az elgondolkodós-elmélkedős lelki témák, akár spirituális vonatkozással ötvözve. Az írásokba sokszor a saját élettapasztalatomat is igyekszem beleszőni.

Jelenleg két online magazinnak készítek cikkeket, valamint a saját blogfelületemre, emellett szívesen vállalok bármilyen szépséggel, divattal, esküvővel és a palóc élettel, turizmussal kapcsolatos írásokat is.

Távlati terveim között szerepel többek között egy saját könyv kiadása, amelyhez folyamatosan gyűjtöm a gondolatokat – és persze az élettapasztalatot.